Decemberproject 2019

In samenwerking met Muziekvereniging ‘St. Jeanne d’Arc’, toneelvereniging Louis Bouwmeester en zangsolisten Maurits Draijer en Lene Groothuis voert ons koor op 13, 14 en 20 december de muzikale kerstproductie Overhoop uit.

Het Kerstverhaal OverHoop is gebaseerd op het klassieke Kerstverhaal ‘Vadertje Panov’ van Leo Tolstoj en is door regisseur Niek Molkenboer in een eigentijds jasje gestoken.

Het verhaal Overhoop gaat over Maarten die een noodlijdende speelgoedwinkel runt. In de donkere dagen voor Kerst zit hij helemaal aan de grond. Zijn vrouw heeft hem verlaten en de winkel staat op het rand van een faillissement. Totdat plotseling Martha binnenkomt, een verwaarloosde vrouw die haar spullen in een winkelkarretje mee zeult. Door Martha krijgt het leven van Maarten een hele andere wending….

Als u benieuwd bent naar de rest van het verhaal dan bent u van harte welkom tijdens een van onze voorstellingen. Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur.
Kaarten voor deze avond kosten € 10,- De voorstellingen vinden plaats op:

13 december in de Maria ter Zee kerk in Noordwijk.
Bestel HIER de kaarten voor deze avond.

14 december in De Schelft te Noordwijkerhout.
Bestel HIER de kaarten voor deze avond.

en op 20 december in de Duinpan in De Zilk.
Bestel HIER de kaarten voor deze avond.

Kaarten donateurs en sponsors
Donateurs en Sponsors van Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc kunnen 2 gratis kaarten krijgen voor de voorstelling op zaterdag 14 december in de Schelft in Noordwijkerhout.
Dit kunt u doen door een email te sturen naar contact@stjeannedarc.nl.