crowdfunding

Steun Elan voor het jubileumconcert op 7 oktober 2023!

Vanaf 24 mei is een speciale crowdfundingactie opgezet om meer geld in te zamelen om ons jubileumconcert op 7 oktober 2023 te kunnen realiseren. Doneren aan dit project kan in drie eenvoudige stappen:

Ga naar onze crowdfundingpagina op voorjebuurt.nl.

  1. Kies een donatiebedrag – Wanneer je op onze crowdfundpagina bent, zie je rechtsboven een doneer-knop staan. Klik hierop en kies het doelbedrag dat je wilt doneren. Dit kan door zelf een bedrag in te vullen.
  2. Vul je contactgegevens in – Dit kan door je aan te melden of door met Facebook in te loggen. Je kunt deze stap ook overslaan en anoniem doneren.
  3. Kies je betaalmethode – Als laatste kies je de betaalmethode waarmee je wilt betalen.

Dat was het! Je hebt Elan gesteund. Als extraatje kan je nog een berichtje achterlaten op de campagnepagina om de organisatie van deze crowdfundingactie voor Elan een hart onder de riem te steken.

Waarom moet ik mijn gegevens invullen?
Als je bijdraagt aan een project vragen we om je naam en je e-mailadres achter te laten. Zo kunnen wij en Elan je op de hoogte houden van het project. Ook kunnen we zo met je in contact komen om je donatie terug te storten mocht de actie van Elan niet succesvol zijn.

Je kunt ook via onderstaande QR-code doneren.