start

Welkom bij koor ELAN hét verrassende koor uit de Duin- en Bollenstreek                             

Koor ELAN is opgericht in de zomer van 2008. Met een ervaren dirigent en enthousiaste leden. ELAN werkt  voortdurend aan een onderscheidend en afwisselend, uiteraard meerstemmig gezongen, repertoire dat u HIER vindt.

Koor ELAN streeft naar een hoge kwaliteit, maar vooral ook naar plezier in zingen. Dirigent Maurits Draijer staat hier garant voor. De enthousiaste en vakkundige wijze waarop Maurits de koorleden met de juiste stemtechniek leert zingen zorgt voor veel zangplezier. Dit maakt dat zingen bij ELAN altijd een feestje is. Daarom is het motto van koor ELAN: ‘plezier in kwaliteit’!


Jubileum 15 jaar Elan

Op zaterdag 7 oktober 2023 viert Elan in theater De Muze in Noordwijk haar 15-jarig jubileum met een schitterende show. Het thema is ‘Ken je mij’. In deze show met liedjes uit het gehele repertoire leert u Elan écht kennen.

Kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de Muze, klik HIER .


Crowdfunding geslaagd!

Afgelopen periode vond er een crowdfunding plaats op de website voorjebuurt. Deze is inmiddels beëindigd en heeft meer dan ons doelbedrag opgeleverd We willen iedereen die gedoneerd heeft hartelijk danken voor uw gift.


Project Club van 100 geslaagd!

Onze werving voor de Club van 100 is succesvol gebleken, we hebben inmiddels 51 leden die ons willen sponsoren voor een bedrag van 100 euro. Het doel is om de kosten voor ons jubileumjaar te dekken.

Mocht u zich alsnog willen aansluiten bij deze exclusieve club, mail dan met de sponsorcommissie of bel Bert van der Tang: +31681131068.